ps教程论坛

QQ登录

只需一步,快速开始

[美女] 【VIP名人】Pèīpéí 重生 25页更新完毕,希望大家支持!

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有账号?注册

x
大家多多支持Pèīpéí !
.................啊哩啊哆~!
[wma]http://www.xj168.net/swf/2006/04/8.wma[/wma]
........................................
loving you
Loving you is easy 'cause you're beautiful,
爱上你很容易,因为你如此美丽
And making love with you is all I wanna do.
而与你缠绵是我心愿唯一所系
Loving you is more then just a dream come true,
爱着你,不只是一个美梦成真
And everything that I do is out of loving you.
而我所做的一切都是出于爱你

No one else can make me feel the colors that you bring.
没有人能够让我感受到你所带来的色彩艳丽
Stay with me while we grow old
陪伴在我身边,直到我们年华老去
And we will live each day in springtime.
而我们将春天般的度过每一个日子
'Cause loving you has made my life so beautiful,
因为爱着你使我的生命变得如此美丽
And everyday of my life is filled with loving you.
而我每一天的生命都盈满了对你的爱意

Loving you, I see your soul come shining through,
爱着你,我看见你的灵魂闪闪发光而来
And every time that we, oohh..
而每一次当我们,噢
I'm more in love with you.
我就越来越爱你

No one else can make me feel the colors that you bring,
没有人能够让我感受到你所带来的色彩艳丽
Stay with me while we grow old
陪伴在我身边,直到我们年华老去
And we will live each day in springtime.
而我们将春天般的度过每一个日子
'Cause loving you is easy 'cause you're beautiful,
因为爱上你很容易,因为你如此美丽
And every day of my life is filled with loving you.
而我每一天的生命都盈满了对你的爱意
Loving you, I see your soul come shining through,
爱着你,我看见你的灵魂闪闪发光而来
And every time that we, oohh..
而每一次当我们,噢
I'm more in love with you.
我就越来越爱你

评分

呵呵 美女能定期更新么 还有下次更新记得尽量找 少P的 可以加字 可以磨皮美白  可以么美女~!

好的,可以定期更新!

好的你要等待审核哈 谢谢合作
不客气!!楼主辛苦了!
佩佩!我来帮你加油咯!~要得冠军啊!
无敌啊!~OH Y~!ps:(qq
` ```珮珮 ``绝对支持!!ps:<撒娇
嘿嘿,姐姐来捧场,佩佩最开心啦!~!
么么!!!~~~~~~~~~~ps:lo
lili 也来啦!!羡慕不?姐姐睬我米有理你!
OH HAHA~
看了会自卑~~~
                    诶~~
     都怪我妈怎么不把我生的漂亮些呢~~ps:想想猴
呵呵,来看看的 楼上的大大怎么能说自己不好看呢~!
加油PEIPEI
恩恩,谢谢你们的支持,我会更新哒!
           哈哈哈
ps:lo

加油啊!佩佩!~~~~
.............有时间在这里逛!明天考试,你有没有忘记呢?
我快晕了,怎么办!!
亲爱的 ,我背的都快撞墙了!~~~~~
法基好难背啊!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ps:'(

谢谢各位对名人堂的大力支持~!~!ps:狂叫